ЗА НАС

„АБ-НАДЗОР“ ЕООД е създадена през 2000 г. и е лицензирана от „Министерство на Регионалното Развитие и Благоустройството“ за оценка съответствието на инвестиционните проекти и упражняване на строителен надзор с Лиценз № 000703/16.04.2010 г.

Това е частно дружество, развиващо дейността си в областта на инвестиционния надзор. Компанията бързо се налага като една от най-успешните на българския пазар, с отлична търговска репутация, добри препоръки и висококачествени услуги. АБ надзор ЕООД е независимо дружество, управлявано от инженери и специалисти в сектора.

Мисията на компанията е да предложи пълна гама от услуги в областта на планиране, разработване и надзор на строителните проекти. Компанията използва иновативна технология и разчита на дългогодишния опит на регионални специалисти и техните многобройни партньори.

Хората, които работят за компанията са сред най-добрите професионалисти в страната. Техният стремеж е към непрекъснато самоусъвършенстване, без оглед на дотук постигнатото. Компанията има безупречна репутация сред настоящите си клиенти и всички партньори, с които е работила.

През 2012 г. създава своя дъщерна фирма „ЕФЕКТ ЕНЕРДЖИ“ ООД, на която е издадено Удостоверениe №00329/19.03.2012г. за вписване в публичния регистър на „Агенция по Енергийна Ефективност“ на лицата, извършващи обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради, съгласно чл. 23, ал. 4 от „Закона за Енергийна Ефективност“.